Anatomický polštář LONDON HERBAL

Celkově měkčí model. Vyrobeno z pěny HERBAL-FOAM nová pěna se vyznačuje měkkostí, lehkostí a tvarovou stálostí. Obsahuje výtažky Slezu lesního, který napomáhá k uvolněnému dýchání a posiluje relaxační účinky spánku. Kopíruje a podpírá páteř v oblasti krčních obratlů. Příčná perforace polštářů zabezpečuje vysokou vzdušnost polštářů.

Dostupnost
Leden 2024
2 603,00 Kč
2 151,24 Kč bez DPH

Detail anatomického polštáře LONDON HERBAL:

  • Záruka: 2 roky
  • Rozměry: 72 x 42 x 12 cm
  • Potahová látka: snímatelný potah z látky VELUR, možnost praní do 60°C
  • Jádro: pěna HERBAL-FOAM

 

Pěna HERBAL-FOAM: se vyznačuje vysokou hustotou a unikátním tvarovacím procesem. HERBAL-FOAM je měkká, vzdušná a její homogenní struktura zajišťuje dlouhodobě neměnnou elasticitu. Respektuje tvar těla, zajišťuje komfortní spánek a rovnoměrné rozložení tělesné hmotnosti. Na základě výzkumů splňuje požadavky s ohledem na zajištění specifických fyzických a psychických potřeb spícího člověka. Svým měkkým povrchem, jemnou oporou těla a elasticitou je materiálem s enormním výkonem a absolutním komfortem.
Navíc, do pěny HERBAL-FOAM je přidaný výtažek z květu rostliny Slezu lesního. Ta je symbolem pohody a sladké vůně. Ve starověkém Řecku byla používána téměř jako všelék a byl jí dáván přívlastek "královna léčivých rostlin". Éterické oleje získávané z květů této rostliny uvolňují dýchání a posilují relaxační účinky spánku.

Anatomický polštář: V naší nabídce jsou anatomické polštáře ve dvou základních provedeních: netvarované a tvarované. Polštáře z líné pěny, která reaguje na teplo a tlak, dokáží poskytnout maximální oporu krční páteři s efektem dokonalého odlehčení a uvolnění. Zajišťují dokonalou regeneraci krčního svalstva a obratlů bez pocitu napětí. Správnou anatomickou polohou hlavy v spánku přispívají k lepšímu dýchání av mnoha případech dochází ik eliminaci nepříjemného chrápání. Všechny anatomické polštáře jsou dodávány v odnímatelný potah, což umožňuje pratelnost a zvyšuje hygienu.

Potah Velur: Anatomický polštář obsahuje odnímatelný potah vyrobený z látky Velur. Sametová látka velur má hladký povrch. Je nemačkavá a splývavá. Je jednoduchá na údržbu. Látka obsahuje 40% bavlny, která dokonale odvádí vlhkost.

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Související produkty

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk