Anatomický polštář LONDON

Materasso Slovakia, s.r.o. | AKCE | Kód: 159-2133
AKCE -2%

Vhodný pro muže nebo lidi s větší stavbou těla, protože je vyšší dokonale vyplní prostor mezi ramenem a krkem. Vyrobeno z pěny s tvarovou pamětí LAZY-FOAM, reaguje na teplo a zátěž, čímž lépe kopíruje a podpírá páteř v oblasti krčních obratlů. Příčná perforace polštářů zabezpečuje vysokou vzdušnost polštářů.

Dostupnost
Leden 2024
1 670,00 Kč 1 704,00 Kč
1 380,17 Kč bez DPH

Detail anatomického polštáře LONDON:

  • Záruka: 2 roky
  • Rozměry: 72 x 42 x 12 cm
  • Potahová látka: snímatelný potah VELUR, možnost praní do 60°C
  • Jádro: pěna LAZY-FOAM

LAZY-FOAM / Líná pěna - Viscoelastická pěna /:   jedinečné vlastnosti viscoelastické pěny, (známé také jako líná pěna) jsou zárukou maximálního komfortu během spánku. Díky své schopnosti, reagovat na tlak se anatomické polštáře dokáží optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla. Jádra anatomických polštářů jsou Vypěňované do ocelové formy pod nastaveném tlakem což zabezpečí excelentní vlastnosti této pěny. Složení této pěny je přímo určené na výrobu anatomických polštářů. V naší nabídce nenajdete anatomický polštář vyřezaný z pěny určené na Matrace. Materiál určený na matrace je tužší a není vhodný pro výrobu anatomických polštářů.

Anatomický polštář: V naší nabídce jsou anatomické polštáře ve dvou základních provedeních: netvarované a tvarované. Polštáře z líné pěny, která reaguje na teplo a tlak, dokáží poskytnout maximální oporu krční páteři s efektem dokonalého odlehčení a uvolnění. Zajišťují dokonalou regeneraci krčního svalstva a obratlů bez pocitu napětí. Správnou anatomickou polohou hlavy v spánku přispívají k lepšímu dýchání av mnoha případech dochází ik eliminaci nepříjemného chrápání. Všechny anatomické polštáře jsou dodávány v odnímatelný potah, což umožňuje pratelnost a zvyšuje hygienu.

Potah VELUR: Anatomický polštář obsahuje odnímatelný potah vyrobený z látky Velur. Sametová látka velur má hladký povrch. Je nemačkavá a splývavá. Je jednoduchá na údržbu. Látka obsahuje 40% bavlny, která dokonale odvádí vlhkost.

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Související produkty

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk