Vankúš detský

Polštářek je vyroben z antialergických materiálů. Potahová látka je z měkkého materiálu. Polštáře Materasso si drží během celé své životnosti nadýchanost a lehkost.

Dostupnost
Leden 2024
307,00 Kč
253,72 Kč bez DPH

Detail DĚTSKÝ POLŠTÁŘ :

  • Výplň: Hollow-Fill vlákno s tvarovou pamětí, gramáž 1200 g/m2 a Biogreen PUR kuličky
  • Rozměr: 60 x 40 cm
  • Záruka: 2 roky
  • Potahová látka: směsová tkanina - bavlna/PES, bílá
  • Potah není snímatelný!
  •  
  • Polštář dětský: Polštářek je vyroben z antialergických materiálů. Potahová látka je z měkkého, nedráždivého materiálu příjemně působícího na dětskou pokožku. Klasický typ polštáře naplněný směsí lehoučké Hollow-Fill vlákna a Biogreen PUR kuliček. Tato náplň zajistí výborné vlastnosti polštáře a jeho dlouhou a správnou funkčnost.

Rozměr polštářku 60 x 40 cm, potah není snímatelný.

Vlákno Hollow-Fill: .Přikrývky jsou naplněné kvalitním dutým Hollow-Fill vláknem, jehož struktura a silikonová úprava zajistí nadýchanost, jemnost, vzdušnost, tvarovatelnost a objemovou stálost. Přikrývka se skládá ze dvou navzájem prošitých vrstev. Přikrývky Materasso si získaly oblibu hlavně kvůli tvarové stálosti během celé své životnosti. Přikrývky se vám neslehne. Praní nijak nemění tvarové vlastnosti a nadýchanost přikrývek.

Kuličky BIOGREEN: Kuličky jsou vyrobeny z přírodní pěny BIOGREEN. Ricinový olej, ze kterého je pěna vyrobena zajišťuje návrat k přírodě. Tento olej je znám už desetiletí pro své dezinfekční a medicínské využití. Kuličky Biogreen si zachovávají tvarovou stálost, zabraňují slehnutí, čímž výrazně prodlužují životnost polštářů. Napouštění kuliček výtažky z kaktusu Aloe Vera navíc zvyšuje hygienu a aromaterapie má uvolňující a relaxační účinky během spánku.

Dětský program je certifikován pro bezpečnost a nezávadnost výrobků pro děti a kojence.

Rozměry 60 x 40 cm

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Související produkty

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk