Matrace BABY kokos

Základní dětská matrace vyrobená z PUR pěny a vyztužená kokosovou vrstvou. Celkově tužší matrace.

Dostupnost
Leden 2024
1 383,00 Kč
1 142,98 Kč bez DPH
Príslušenstvo k matracom
+401,00 Kč

Detail matrace BABY kokos:

  • Jádro matrace: PUR pěna s přírodním, vzdušným kokosovým vláknem
  • Výška matrace: 8 cm
  • Potah: DRYFAST
  • Potah pratelný na 60 °C
  • Záruka: 2 roky

 

Matrace BABY kokos: jádro z PUR pěny s kokosovou deskou dokonale matraci odvětrá a vyztuží. Ekologické lepení.

PUR pěna: složení této pěny zaručuje dobré kopírovací vlastnosti a tuhost. Kopírovací vlastnosti se po krátkém čase používání dokonce ještě zlepší. Tuhost po dlouhodobém používání může však být výrazně nižší. Vyšší objemovou hustotou pěn je dosaženo menší rozdíl v tuhosti i po letech oproti pěnám s nízkou objemovou hustotou. Tento materiál, jehož kvalita prošla v poslední době zásadním vývojem může být garantem Vašeho zdravého spaní, ale je třeba dbát na jeho hustotu, která by v matracích v žádném případě neměla být nižší než 25 kg / m ³ i pro uživatele s nižší hmotností.

Kokosové vlákno: se získává z kůry kokosového ořechu. Kokosová vlákna, zpracovávané do vrstev (desek) se dále upravují kvůli zlepšení jejich vlastností a hlavně kvůli prodloužení životnosti materiálu. Známe tři způsoby zpracování slisovaných kokosových desek, které se používají v ortopedických matracích:

Propichování: Kokosová deska se shora i zdola propichuje dlouhými jehlami, díky čemuž se vlákna prováže. Zároveň se jehlami vpouští latexová směs, která v propíchnutých místech kokosová vlákna slepí. Tento způsob zpevňování kokosových desek je nejlevnější a nejdostupnější alternativou.

Povrchová impregnace: Kokosové desky se při tomto způsobu impregnují shora a zdola latexem (nebo jinými levnějšími látkami), čímž se kokosová vlákna na povrchu slepí dohromady a nedochází k jejich drolení.

Celková impregnace: Třetí a zároveň i nejlepší a nejdražší možností úpravy kokosových desek je impregnace celého materiálu. I zde se místo přírodního latexu mohou použít levnější alternativní materiály, které už však nedosahují takové vlastnosti jako latex. Díky celkové impregnaci je celá kokosová vrstva držena pohromadě a tím si zachovává své vlastnosti dlouhá léta, je velmi pružná, pevná a odolná. Ve většině případů se využívá 10 až 50% -ní impregnace latexem. Kokosová deska je velmi vzdušný materiál, který se v matracích používá z důvodu vytvrzení lůžkovém plochy. Kokosové desky s celkovou latexovou impregnací disponují navíc i antialergickými a antibakteriálními vlastnostmi, materiál je velmi pružný, flexibilní a má velmi dlouhou životnost.

Potah DRYFAST: Poctivý matracový potah, který je napevno zalemovaný k jádru matrace. Dodatečná vrstva pěny PUR prošité v potahu zvýší komfort matrace a zvýrazní jeho design.

Ekologické lepení: Zdravé spaní je pro nás priorita. Proto při výrobě matrací důkladně zvažujeme každý detail s dopadem na naše zdraví. Jedním z nejproblematičtějších materiálů při výrobě matrací jsou bezpochyby lepidla. Běž- ně používané lepidla na bázi rozpouštědel ze sebe uvolňují různé těkavé látky. Tyto chemikálie prokazatelně dráždí sliznice dýchacích cest, pokožku, popřípadě i trávicí trakt. Významný je i jejich vliv na centrální nervový systém a krvetvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučním, patentem chráněným, přírodním švýcarským lepidlem SIMALFA. Toto lepidlo je zcela ekologické a splňuje i ty nejpřísnější normy zdravotní nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované německým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrzující, že tento produkt neobsahuje žádné škodlivé substance. Toto lepidlo, jako jedno z mála, splňuje podmínky certifikátu OEKO-TEX standard 100 - třídy I - což je nejpřísnější norma. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata. Lepidlo SIMALFA je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům, vyparujúcich se u standardních lepidel. Je to jeden z dalších důkazů, že ekologie výroby, kvalita a zdravotní nezávadnost našich výrobků je pro nás absolutní prioritou.

 

 

 

Rozměry 70 x 140 cm
Rozměry 70 x 120 cm
Rozměry 60 x 140 cm
Rozměry 60 x 120 cm
Výška matrace 8 cm
Potah DRYFAST
Pratelnost potahu 60 °C
Materiál PUR pěna
Materiál Kokosové vlákno
Natahovací profil NE
Fyziosystém NE
Problémy Alergie
Věk 0 – 6 r.

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Kód Rozmer: Dostupnost Cena
60 x 120 60 x 120 cm Leden 2024 1 383,00 Kč s DPH
70 x 120 70 x 120 cm Leden 2024 1 383,00 Kč s DPH
60 x 140 60 x 140 cm Leden 2024 1 591,00 Kč s DPH
70 x 140 70 x 140 cm Leden 2024 1 702,00 Kč s DPH

Související produkty

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk