Luxusní dětská matrace z přírodní pěny BIOGREEN se speciálním profilem. Horní vrstvu jádra tvoří velmi vzdušná pěna POLARGEL. Pěna BIOGREEN má podíl přírodního ricinového oleje.

Prodej skončil

Detail matrace BABY natur:

  • Horní vrstva: vzdušná pěna POLARGEL 
  • Jádro matrace: přírodní pěna BIOGREEN
  • Výška matrace: 11 cm
  • Potah: LYOCELL s výborným odvodem tepla a vlhkosti
  • Potah pratelný na 60 °C
  • Záruka: 5 let

Matrace BABY natur: V této dětské matraci Vám přinášíme kus přírody do Vašich domovů. Luxusní dětská matrace z přírodní pěny BIOGREEN se speciálním profilem.Tato matrace je vyřezána z monobloku pěny BIOGREEN. Horní vrstvu jádra tvoří velmi vzdušná pěna POLARGEL. Pěna BIOGREEN má podíl přírodního ricinového oleje. Snímatelný potah pratelný na 60 ° C.

 

Pěna POLARGEL: Z výzkumu koloidních systémů se zrodila pěna Polargel. Jedná se o zcela netoxickou pěnu bez jakýchkoliv nestálých těkavých substancí. Polargel pěna je svěží a chladivá. Je vysoce elastická a maximálně komfortní. Při použití jako vrchní vrstva jádra matrace zajistí tato pěna neopakovatelný pocit svěžesti. 

 

Pěna BIOGREEN Na pěně se ukazuje, že spojení nejmodernějších technologií a obnovitelných přírodních zdrojů je možné i v oblasti výroby matrací. Toto spojení nejen šetří náš ekosystém, ale zároveň přináší i část přírody do našich ložnic. Suroviny vyráběné z ropy jsou v této pěně nahrazeny přírodním materiálem - ricinovým olejem, který se již léta využívá ve farmacii. Rostliny, ze kterých se vyrábí, přijímají během svého růstu energii ze země a slunce, která se pak prostřednictvím oleje dostává i do našich matrací. Pěna BIOGREEN je napuštěná výtažkem z AloeVera, který přirozeně zvyšuje hygienu matrace. Tyto výtažky totiž likvidují roztoče a bakterie. Zároveň dodávají matraci charakteristické aroma, která v průběhu krátké doby vyprchá. Pěna BIOGREEN, používaná firmou MATERASSO je jediný originál na trhu s garantovaným složením pěny s použitím přírodní složky ve formě ricinového oleje a mikrokapslemi ALOE VERA. Tato pěna se vyznačuje specifickou mramorovou strukturou. Pouze v případě pěny BIOGREEN máte jistotu dlouhé životnosti, tvarové stálosti, vysoké elasticity, následně tak kvalitního spánku. To vše při zatížitelnosti až do 170 kg a záruce 5 let na neproležení jádra matrace. Pěna BIOGREEN je v nabídce naší společnosti už několik let a její kvalita je tedy náležitě ověřena. Materiály s nápadně podobným pojmenováním jsou pouze pokusem využít dobré jméno tohoto materiálu a jejich kvalita je v mnoha případech velmi sporná. Firma MATERASSO je výhradním dovozcem pěny BIOGREEN na Slovensko i do České republiky.

Potah LYOCELL: LYOCELL, VISKOZA GOLD - materiály, jejichž vlastnosti je předurčují na výrobu matrací. Vysoce kvalitní vlákno dělá látky sametově hebké, dobře drží tvar a působí luxusně. LYOCELL je 100% přírodní produkt, jehož základem je dřevní celulóza. Látka velmi dobře absorbuje a odvádí vlhkost, rychle se vysouší, čímž zajišťuje vysokou hygienu matrace. Materiál je přirozeně antibakteriální. Látka je prošitá s vysokou vrstvou dutého PES vlákna, která umocňuje celkový luxusní vzhled matraca.Pranie na 60 ° C.

Tuhost matrace Střední
Rozměry 60 x 120 cm
Rozměry 70 x 120 cm
Rozměry 60 x 140 cm
Rozměry 70 x 140 cm
Výška matrace 11 cm
Věk 0 – 6 r.
Potah LYOCELL
Problémy Alergie
Pratelnost potahu 60 °C
Materiál Pěna BIOGREEN
Materiál Pěna POLARGEL
Fyziosystém Ne
Natahovací profil Ne

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Související produkty

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk