Luxusní matrace vyrobená z pokrokových pěn. Pěna NEROLI díky obsahu esenciálních olejů z květu pomerančovníku napomáhá klidnému spánku. Vzhledem k extrémní objemové hustotě má pěna vynikající životnost. Visco pěna THERMOSILVER na druhé funkční straně je zárukou vynikajících ortopedických , termoregulačních a antibakteriálních vlastností. Potah SILKTOUCH prošitý s línou pěnou dotváří jedinečný pocit luxusu, jenž je zřejmý při prvním kontaktu s matrací.

Prodej skončil

Detaily matrace NEROLI therapy:

  • Vrchní deska: aromatizovaná HR pěna NEROLI® 
  • Jádro matrace: žlutá pěna: studená HR-pěna; červená pěna: antibakteriální pěna SANITIZED
  • Spodní deska: pěna THERMOSILVER
  • FYZIOSYSTÉM – 7 zón rozložení hmotnosti
  • Tuhost matrace: T2-XXOOO , T3-XXXOO
  • Nosnost matrace: do 140 kg
  • Výška matrace: 28 cm
  • Potah: SILKTOUCH prošitý s viscoelastickou – línou pěnou a PES vláknem 300 g/m , v boku všitá 3D textílie
  • Praní potahu ručne na 30 °C 
  • Záruka: 8 let

HR pěna NEROLI: Je esenciální olej, který se extrahuje z květů hořkého pomerančovníku. Olej se vyrábí vodní destilací z jemných čerstvých květů. Je to velmi náročný proces, jelikož na jeden litr oleje je třeba jedné tuny květů. Díky náročnosti výroby, nádherné vůni a zdraví prospěšných vlastností je považovaný za jeden z nejdražších olejů na světě. Olej NEROLI je vyhledávaný pro své uklidňující účinky na nervový systém. Pomáhá při úlevě od psychického napětí a zlepšuje cirkulaci krevního oběhu. Čerstvá medová vůně působí jako antidepresivum. Všechny jeho vlastnosti ulehčují boj s nespavostí a neklidným spánkem. Zpracováním esenciálního oleje NEROLI do HR pěny NEROLI vznikl vyjímečný produkt, který v matracích MATERASSO přináší do vašeho odpočinku novou dimenzi. Tou dimenzí je AROMA-TERAPIE, jejímž účinkům se oddáváte, kdykoli odpočíváte na matraci NEROLI THERAPY.

Pěna HR: se nazývá i studená pěna. Vyniká vysokou pružností a ohebností se zachováním si uvedených vlastností po celou dobu životnosti. V našich matracích používáme pěnu od hustoty 40 kg/m3. HR-pěna má otevřenou buněčnou strukturu, čímž je zajištěna vysoká vzdušnost a pružnost. Vysoká přizpůsobivost HR-pěny umožňuje její výborné polohování na roštech.

Antibakteriální pěna SANITIZED:tato úprava chrání před houbami a plísněmi a navíc dokáže ochránit pěnu před nepříjemným zápachem způsobeným těmito organismy. Ochrana SANITIZED zaručí delší životnost matrace a lepší prostředí pro spánek. Poprvé v historii máte s touto úpravou pěny možnost zvolit si nejen antibakteriální potah na matracích, ale také matracové jádro.

Thermo + Silver = ThermoSilver: spojením těchto dvou technologií vznikla unikátní pěna s výjimečnými vlastnostmi, která splní požadavky i těch nejnáročnějších spotřebitelů. ThermoSilver je pěna se schopností termoregulace zón, které jsou v kontaktu s tělem.
 

Thermo Zkrocení Energie: Lidské tělo je schopno správně fungovat jen ve velmi úzkém teplotním pásmu. Jakákoliv i nepatrná odchylka v rozsahu několika stupňů teploty může způsobit kolaps organismu. Ideální teplota lidského těla je přibližně 36,5 ° C. V momentě ukládání se ke spánku vyzařuje tělo nadbytečné teplo, vyprodukované běžnou činností svalstva a organismu. Naopak po usnutí tělesná teplota přirozeně klesá a po určitém čase musí tělo znovu začít vytvářet teplo, což je zátěž pro náš organismus během spánku. K nejlepší regeneraci dochází v nejhlubším spánku, kdy jsou tělesné funkce omezeny na minimum. Prodloužení této fáze spánku napomáhá nová pěna ThermoSilver. Je to pěna se schopností termo-regulace zón, které jsou v kontaktu s tělem, čímž se vytváří ideální mikroklima. Tento typ pěny je vyroben s mikrokapslemi nazývanými PCM "Phase Changing Material - Materiál měnící skupenství". Toto jsou inteligentní tepelné akumulátory, které vycházejí z fyzikálního fenoménu změny skupenství, při kterém dochází k akumulaci velkého množství přebytečného tělesného tepla, přičemž udržují svou vlastní teplotu na konstantní úrovni. Toto teplo je následně vyzařováno zpět v případě pozdějšího poklesu tělesné teploty. Spící člověk si tak užívá regenerující, zdraví prospívající a osvěžující spánek.
Silver - Síla Čistoty: Technologie využívá antibakteriální vlastnosti stříbra, silného přírodního antibiotika, používaného již tisíce let. Vlastnosti stříbra byly již známy a využívány ve starověkém Řecku na léčení a dezinfekci. Hodnotu této pěny umocňuje právě použití stříbra. Stříbro je aktivní proti bakteriím, chrání čistotu a hygienu v matraci, čímž je zaručeno zdravé prostředí pro spánek. Na základě provedených klinických mikrobiálních testů bylo zjištěno, že oproti nechráněným pěnám, dochází při využití stříbra k poklesu výskytu bakterií až o 99,9%

Potah SILK TOUCH: Tato exkluzivní látka byla vyrobena s využitím nanotechnologií. Díky nanovláknům získal Silk Touch jemnost hedvábí. Struktura látky v sobě spojuje výjimečnou lehkost a pružnost materiálu. Potah SilkTouch je svou hebkostí mimořádně příjemný na dotek. Poskytuje výjimečný a neopakovatelný komfort spánku. Celkový vjem komfortu je navíc umocněn zašitím viscoelastické pěny do potahu.

Ekologické Lepení: Zdravé spaní je pro nás priorita. Proto při výrobě matrací důkladně zvažujeme každý detail s dopadem na naše zdraví. Jedním z nejproblematičtějších materiálů při výrobě matrací jsou bezpochyby lepidla. Běž- ně používané lepidla na bázi rozpouštědel ze sebe uvolňují různé těkavé látky. Tyto chemikálie prokazatelně dráždí sliznice dýchacích cest, pokožku, popřípadě i trávicí trakt. Významný je i jejich vliv na centrální nervový systém a krvetvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučním, patentem chráněným, přírodním švýcarským lepidlem SIMALFA. Toto lepidlo je zcela ekologické a splňuje i ty nejpřísnější normy zdravotní nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované německým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrzující, že tento produkt neobsahuje žádné škodlivé substance. Toto lepidlo, jako jedno z mála, splňuje podmínky certifikátu OEKO-TEX standard 100 - třídy I - což je nejpřísnější norma. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata. Lepidlo SIMALFA je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům, vyparujúcich se u standardních lepidel. Je to jeden z dalších důkazů, že ekologie výroby, kvalita a zdravotní nezávadnost našich výrobků je pro nás absolutní prioritou.

 

Upozornění: v případě výroby v atypických rozměrech kupující nemůže odstoupit od smlouvy.

Pod atypickým rozměrem se rozumí každý jiný rozměr kromě standardního rozměru.

Standardní rozměry matrací jsou:

délka: 200 cm

 šířka: 80, 90, 160, 180 cm

 

Rozměry 85 x 195 cm
Rozměry 80 x 195 cm
Rozměry 70 x 200 cm
Rozměry 80 x 200 cm
Rozměry 85 x 200 cm
Rozměry 90 x 200 cm
Rozměry 90 x 210 cm
Rozměry 90 x 220 cm
Rozměry 100 x 200 cm
Rozměry 120 x 200 cm
Rozměry 140 x 200 cm
Rozměry 160 x 200 cm
Rozměry 180 x 200 cm
Rozměry 200 x 200 cm
Nosnost 140 kg
Výška matrace 28 cm
Tuhost matrace Střední
Fyziosystém 7 zón tuhosti
Materiál Pěna NEROLI
Materiál HR pěna - SANITIZED
Materiál HR pěna
Materiál Pěna THERMOSILVER
Potah SILKTOUCH
Pratelnost potahu 30 °C bez odstředění
Problémy Alergie
Problémy Bolesti křížů
Problémy Bolesti hlavy
Problémy Pocení
Problémy Revma
Polohovatelný rošt Ano
Věk Partnerské matrace
Věk Studenty

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Související produkty

AKCE -12% White

Matrace VISCOGREEN ALOE

od 9 663,00 Kč 10 981,00 Kč

Leden 2024

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk