Luxusní taštičková matrace se systémem 1000 mikropružinek od německého výrobce AGRO. Počet pružin na ložnou plochu jednolůžka poskytuje maximální kopírování těla, optimální oporu páteře a výbornou vzdušnost. Spojení exkluzivních materiálů vám dá pocit dokonalosti. Kombinace švýcarských pěn EvoPoreHRC a AVENT O2 a viscoelastické pěny MIND-FOAM o vysoké hustotě, předurčuje tuto matraci k odpočinku, o kterém sníte.

Prodej skončil

Detaily matrace SWISS prestige:

  • Vrchní deska: viscoelastická - líná pěna, pěna EvoPore HRC
  • Střed: Taštičková pružina – SYSTÉM 1000
  • Spodní deska: pěna AventO2
  • FYZIOSYSTÉM - 7 zón tuhosti
  • Tuhost matrace: T2-XXOOO , T3-XXXOO
  • Nosnost matrace: do 130 kg
  • Výška matrace: 26 cm
  • Potah: SILKTOUCH prošitý s viscoelastickou – línou pěnou a PES vláknem-GRAMÁŽ 100 g/m
  • Potah pratelný na 30 °C bez odstředění
  • Záruka: 8 let

 

Matrace SWISS prestige:

V tomto matraci Vám nabízíme kombinaci švýcarských pěn EvoPore HRC a AventO2. Dobrý spánek je výsledkem intenzivního výzkumu.

EvoPoreHRC - švýcarská inovace, milník v historii vývoje pěn. Po PUR-pěnách a HR-pěnách je HRC pěna novou generací materiálů pro výrobu matrací. HRC-High Resilience Climate - je vysoce elastická pěna s revoluční stálostí všech parametrů při změnách klimatu (teplota, vlhkost ...) ,, Nová dimenze pro nejvyšší úroveň komfortu spánku ". Vlhkost a teplota, produkované lidským tělem, narušují vlastnosti standardních pěn. mají negativní vliv na klima v matraci av důsledku působení vlhkostí, tepla a vysokého tlaku dochází k změknutí pěny. Toto má kritický dopad na funkčnost matrace. Pružnost a tím i schopnost správného kopírování, se u standardních materiálů výrazně snižuje, což způsobuje pocit nepohodlí. Výsledkem je zmenšující se opora páteře a celého těla, čímž se zpomaluje uvolňování svalového napětí. EvoPoreHRC - zdroj energie pro aktivní život. Nová struktura buněk v EvoPoreHRC- pěně se vyznačuje dynamickými a elastickými vlastnostmi a zároveň je extrémně stabilní a konzistentní. Strukturovaný mix buněk odolává vlivu vlhkostí, tepla a vysokého tlaku. "EvoPoreHRC - spojení inovace a technologie.

Pěna Avent O2: Příroda ve spojení s inovací. Inovativní materiál s výjimečnými vlastnostmi pro moderní matrace. Avent O2 je novinka mezi matracové materiály, kde je kvalita EvoPoreHRC umocněna přidáním aktivních přírodních složek, uklidňující levandule a léčivých švýcarských bylinek. Tato pěna je výjimečná těmito schopnostmi:

- Jedinečný komfort pro Vaši životní pohodu, udržuje vás zdravý a vitální, excelentně se formuje a přizpůsobuje tvaru vašeho těla.

-Fontána energie, noční regenerace, zdroj pro vitální funkce, probudíte se svěží a odpočatý.

-Optimálna klima, přirozená ventilace, regulace vlhkosti, vyrovnávání teploty.

-Výnimočná životnost, funkční stálost, Exelentní materiálová odolnost vůči vlhkosti a teplotě.

Ochrana životního prostředí: prvním krokem je redukce emisí CO2 při výrobě. Pokud se mají standardní HR-pěny alespoň přiblížit vlastnostem EvoPoreHRC, spotřebují podstatně více surovin. Intenzivním výzkumem se podařilo dosáhnout vyššího výkonu materiálu při nižší spotřebě neobnovitelných zdrojů, čímž se snížila zátěž životního prostředí. "Testovaná kvalita pro nejvyšší standard." Kvalita není náhoda, je to výsledek striktně definovaných požadavků a vysokých standardů, jejichž plnění je zaručeno pomocí intenzivních a kontinuálních kontrol.

Matrace s taštičkovou pružinou:   jsou špičkou mezi pružinovými matracemi. Každá pružina je uložena v taštičce, která jí umožňuje samostatné bodové kopírování. K vlastnostem, které má klasická bonell pružina, přidává lepší schopnosti ortopedické podpory páteře a to díky většímu počtu pružin a jejich rozložení do 7. zón tuhosti. Dokonalou vzdušnost matrace zajistí pružinové jádro. Vzdušnost jádra poskytuje přirozené hygienické a odvětrané prostředí Vašeho lůžka. Počet taštičkových pružin v jádru matrace standardního rozměru je 350 ks, v exkluzivních modelech 1000 ks. Takto vysoký počet samostatně pracujících ortopedických bodů poskytuje pocit maximálního pohodlí, který Vám přinese radost ze spánku. Matrace s taštičkovou pružinou jsou vhodné na pevný rošt.

Matracový potah SilkTouch: tato exkluzivní látka byla vyrobena s využitím nanotechnologií. Struktura látky v sebe spojuje výjimečnou lehkost a pružnost materiálu. Potah SilkTouch je svou hebkostí mimořádně příjemný na dotek. Poskytuje výjimečný a neopakovatelný komfort během spánku. Celkový dojem komfortu je navíc umocněn všité viscoelastické pěny do potahu.

Ekologické Lepení: Zdravé spaní je pro nás priorita. Proto při výrobě matrací důkladně zvažujeme každý detail s dopadem na naše zdraví. Jedním z nejproblematičtějších materiálů při výrobě matrací jsou bezpochyby lepidla. Běž- ně používané lepidla na bázi rozpouštědel ze sebe uvolňují různé těkavé látky. Tyto chemikálie prokazatelně dráždí sliznice dýchacích cest, pokožku, popřípadě i trávicí trakt. Významný je i jejich vliv na centrální nervový systém a krvetvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučním, patentem chráněným, přírodním švýcarským lepidlem SIMALFA. Toto lepidlo je zcela ekologické a splňuje i ty nejpřísnější normy zdravotní nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované německým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrzující, že tento produkt neobsahuje žádné škodlivé substance. Toto lepidlo, jako jedno z mála, splňuje podmínky certifikátu OEKO-TEX standard 100 - třídy I - což je nejpřísnější norma. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata. Lepidlo SIMALFA je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům, vyparujúcich se u standardních lepidel. Je to jeden z dalších důkazů, že ekologie výroby, kvalita a zdravotní nezávadnost našich výrobků je pro nás absolutní prioritou.

Upozornění: v případě výroby v atypických rozměrech kupující nemůže odstoupit od smlouvy.

Pod atypickým rozměrem se rozumí každý jiný rozměr kromě standardního rozměru.

Standardní rozměry matrací jsou:

délka: 200 cm

 šířka: 80, 90, 160, 180 cm

Rozměry 85 x 195 cm
Rozměry 80 x 195 cm
Rozměry 70 x 200 cm
Rozměry 80 x 200 cm
Rozměry 85 x 200 cm
Rozměry 90 x 200 cm
Rozměry 90 x 210 cm
Rozměry 90 x 220 cm
Rozměry 100 x 200 cm
Rozměry 120 x 200 cm
Rozměry 140 x 200 cm
Rozměry 160 x 200 cm
Rozměry 180 x 200 cm
Rozměry 200 x 200 cm
Nosnost 130 kg
Výška matrace 26 cm
Tuhost matrace Střední
Fyziosystém 7 zón tuhosti
Natahovací profil Ne
Materiál Taštičková pružina 1000
Materiál Švýcarská pěna EvoPore HRC
Materiál Švýcarská pěna AventO2
Materiál Lína pěna
Polohovatelný rošt Ne
Potah SILKTOUCH
Pratelnost potahu 30 °C bez odstředění
Problémy Alergie
Problémy Bolesti křížů
Problémy Revma
Problémy Bolesti hlavy
Věk Partnerské matrace

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk