Rolovaná

Luxusní sendvičová matrace, která kombinuje dva vynikající materiály, a to viscoelastickou - línou pěnu a komfortní pěnou Eliocell. Vrchní vrstvou je líná pěna, která při kontaktu s lidským tělem optimalizuje svou tvrdost podle absorbování tepla a zaručuje přizpůsobení matrace jakémukoliv zatížení. Ideálně rovnoměrně podpírá tělo. Podkladová vrstva pěna Eliocell je tuhá a výborně podpírá tělo.

Prodej skončil

Detaily Matrace Wellness visco:

  • Vrchní deska: Viscoelastická – líná pěna 
  • Spodní deska: Značková pěna ELIOCELL
  • FYZIOSYSTÉM – 7 zón rozložení hmotnosti
  • Nosnost matrace do 130 kg
  • Tuhost matrace XXXOO
  • Při zdravotních problémech: Alergie, Bolesti křížů, Revma, Studené nohy
  • Výška matrace 22cm
  • Potah: SILVER prošitý s viscoelastickou – línou pěnou, praní ručne 30°C 
  • Záruka: 4 roky

Viscoelastická – líná pěna: Jedinečné vlastnosti VISCOELASTICKÉ PĚNY (známé také jako LÍNÁ PĚNA) jsou zárukou maximálního komfortu spánku. Díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo se dokáže optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla. Působením tělesné teploty uživatele VISCOELASTICKÁ PĚNA měkne, čímž dochází k rovnoměrnému rozložení váhy a ke snížení průměrného tlaku příznivě působícího na organismus. Nedochází proto k narušení krevního oběhu a ke vzniku proleženin. Svalstvo je během spánku naprosto uvolněné, což přispívá k celkové relaxaci organismu. Matrace z VISCOELASTICKÉ PĚNY lze doporučit všem, kteří vyžadují vysoký komfort a pohodlí.

Eliocell Pěna a Pur pěna: složení této pěny zaručuje dobré kopírovací vlastnosti a tuhost. Kopírovací vlastnosti se po krátkém čase používání dokonce ještě zlepší. Tuhost po dlouhodobém používání může však být výrazně nižší. Vyšší objemovou hustotou pěn je dosaženo menší rozdíl v tuhosti i po letech oproti pěnám s nízkou objemovou hustotou. Tento materiál, jehož kvalita prošla v poslední době zásadním vývojem může být garantem Vašeho zdravého spaní, ale je třeba dbát na jeho hustotu, která by v matracích v žádném případě neměla být nižší než 25 kg / m ³ i pro uživatele s nižší hmotností.

Potah SILVER: Potahová látka se speciální úpravou SILVER PROTECT zamezuje tvorbě škodlivých zárodků a bakterií. Vysoce kvalitní stříbrem ionizovaný povrch potahu má antimikrobiální účinek. Už do dvou hodin redukuje počet nebezpečných zárodků a bakterií až o 90 procent. Je proto zvláště vhodný pro alergiky. Účinek antimikrobiální vrstvy byl testován a ověřen. Kromě prevence vzniku plísní má také schopnost zabraňovat vytváření nepříjemného zápachu. Do boku potahu je všita 3D textilie pro maximální odvod vlhkosti z jádra matrace. Praní na 60 °C. Luxusní potah Silver je podšit vrstvou z viscoelastické pěny. Kvalitní, stříbrem ionizovaný povrch potahu, má antimikrobiální účinky a zamezuje vzniku roztočů. Je vhodný pro alergiky a pro zdravý styl spánku.

Ekologické Lepení: Zdravé spaní je pro nás priorita. Proto při výrobě matrací důkladně zvažujeme každý detail s dopadem na naše zdraví. Jedním z nejproblematičtějších materiálů při výrobě matrací jsou bezpochyby lepidla. Běž- ně používané lepidla na bázi rozpouštědel ze sebe uvolňují různé těkavé látky. Tyto chemikálie prokazatelně dráždí sliznice dýchacích cest, pokožku, popřípadě i trávicí trakt. Významný je i jejich vliv na centrální nervový systém a krvetvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučním, patentem chráněným, přírodním švýcarským lepidlem SIMALFA. Toto lepidlo je zcela ekologické a splňuje i ty nejpřísnější normy zdravotní nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované německým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrzující, že tento produkt neobsahuje žádné škodlivé substance. Toto lepidlo, jako jedno z mála, splňuje podmínky certifikátu OEKO-TEX standard 100 - třídy I - což je nejpřísnější norma. Je dokonce vhodné i pro výrobky určené pro batolata. Lepidlo SIMALFA je na vodní bázi, zatímco standardní lepidla pracují na bázi rozpouštědel. Z námi využívaného lepidla se po aplikaci odpařuje pouze čistá voda, oproti rozpouštědlům, vyparujúcich se u standardních lepidel. Je to jeden z dalších důkazů, že ekologie výroby, kvalita a zdravotní nezávadnost našich výrobků je pro nás absolutní prioritou.

Upozornění: v případě výroby v atypických rozměrech kupující nemůže odstoupit od snouvy. Atypický rozměr je každý jiný rozměr kromě standardního rozmeru. Štandardné rozměry matrací jsou: - délka: 200 cm, šířka: 80, 90,160, 180 cm.

 

 

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Související produkty

AKCE -12% White

Matrace VISCOGREEN ALOE

od 9 663,00 Kč 10 981,00 Kč

Leden 2024

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

kupovala jsem rošty - velmi slušná cena, s kvalitou jsme spokojeni

Overený zákazník,

Vsetko v poriadku prebehlo

Overený zákazník,

rychlost

Overený zákazník,

bezpecnynakup.sk